We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

Rezultati dugogodišnjeg rada u turističkoj i informaciono-tehnološkoj industriji nas dovode 2013 godine do otvaranja full service turističke agencije koja se bavi ispunjavanjem želja putnika u bilo kom trenutku i gde god da se nalaze.

Osnivanje agencije Discovery Travel prošlo je kroz kontinuirani rad u pružanju informacija, servisiranju klijenata, marketinškim aktivnostima i prodaji aranžmana u nekoliko turističhih agencija i web portala širom Srbije. Smatramo da su prava i pravovremena informacija, sigurni partneri i entuzijazam prema uspehu ključ uspešnog i nezaboravnog putovanja.

Naš cilj je da Vam uz obezbeđivanje najbolje i najkvalitetnije moguće usluge, takođe pružimo sigurnu, pravovremenu i korisnu informaciju i damo savet za svaku Vašu želju. Naš najveći motiv su naši klijenti, iz tog razloga našim klijentima savetujemo da ne budu samo ‘’obični turisti’’ nego putnici koji žele da otkriju neke nove horizonte, jedinstvene destinacije koje su u ponudi naše agencije.

Popričajte sa nama i odaberite Vaše putovanje!

Business size

1-10 employees

Commercial presence