We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

Mi smo agencija Real Media Factory, bavimo se uslugama iz oblasti digitalnog i klasičnog marketinga. Izrađujemo web sajtove, prezentacije, stranice, kako god da ih zovete, kompletna grafička rešenja, planiramo i upravljamo kompletnim web rešenjima i uslugama iz domena internet marketinga. Naša misija je da kreiramo jedinstvena i zdrava korisnička iskustva za naše klijente i klijente naših klijenata. Želimo da nas društvo prepoznaje kao tim posvećenih kreativaca i ljude koji postavljaju standarde u poslovanju.
Iza nas stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka, motivisanih modernim marketing izazovima, tehnologijama i konceptima. Mi stojimo iza uspešnih priča, zadovoljnih klijenata i našeg ličnog zadovoljstva. Agencija je sastavljena od ljudi koji su i pre osnivanja bili uspešni u svojim oblastima, a koji veruju u sinergiju zajedničkih znanja, iskustava i potrage za izazovima.
Agencija Real Media Factory postoji:
* da bi mali postali veliki,
* da bi ideje proizvođača srele zahteve potrošača,
* da sve ovo izgleda tako da ga se svi sećaju i
da bi, na kraju, svi otišli kući srećni.